Duguláselhárítás 1-2 órán belül!
Garanciális hibaelhárítás!
Nincs kiszállási díj!
0-24 Bármikor elérhető!

Víz újrahasznosító zuhany?

Víz újrahasznosító zuhany?

A legtöbb ember szeret jó forró zuhanyt vagy fürdőt venni a hideg téli napokon, de abba senki nem gondol bele, hogy ez milyen

15 tonnás duguláselhárítás

15 tonnás duguláselhárítás

Zsírhegy előttünk! Avagy, hogyan mentették meg Londont a 15 tonnás zsírlerakódástól. Egy csapat csatornamunkás 3 héten keresztül

Görény vagy csőgörény

Görény vagy csőgörény

Duguláselhárítás során, illetve hasonló szolgáltatást nyújtó honlap esetében sokszor találkozhat a látogató azzal a kifejezéssel,

Duguláselhárítás Acsa

Duguláselhárítás Acsa

Gyorsaság Fontos Önnek, hogy a duguláselhárítás 1-2 órán belül megtörténjen? Hívja gyorsszolgálatunkat és a lehetőségekhez

Duguláselhárítás Budafok

Duguláselhárítás Budafok

Gyorsaság Sürgősen szüksége van egy profi dugulás elhárító csapat segítségére? Forduljon hozzánk bizalommal! Szakembereink akár

Duguláselhárítás Piliscsaba

Duguláselhárítás Piliscsaba

Gyorsaság Amennyiben önnek Piliscsabán van szüksége segítségünkre, akkor szakembereink akár 1-2 órán belül a helyszínre érkeznek, a

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Ha duguláselhárításra van szüksége Budapesten és fontos Ön számára a precíz és pontos munkavégzés, akkor bízzon meg minket a

A womázás előnyei és hátránya

A womázás előnyei és hátrányai

A womázás a duguláselhárítás egyik legegyszerűbb formája, melyhez a woma néven ismert eszközt alkalmazzák. Ennek több típusa is

Sósavval a dugulás ellen

Sósavval a dugulás ellen

Ha egy beltéri dugulás elhárítása sürgős megoldást kíván, akkor természetesen a legegyszerűbb az, ha a vízvezeték szerelő

Trisó

Trisó

A beltéri dugulások elhárítására, napjainkban nem feltétlenül van szükség szakszerű segítségre. Az enyhébb, szerves anyagok okozta

Duguláselhárítás Budakalász

Gyorsaság
Szeretne egy-két órán belül megoldást találni a problémájára, azaz a dugulásra? Hívjon minket és igyekszünk legkésőbb 2 órán belül kiérkezni a probléma helyszínére.

Megbízhatóság
Cégünket minden esetben és időpontban könnyen utolérheti, legyen szó garanciás ügyintézésről vagy új hibajelenség bejelentéséről.

Garancia
Minden elvégzett dugulás elhárítási munkára egy hét garanciát vállalunk. Ha ezen az időszakon belül alakul ki újból a dugulás, akkor azt garanciális feltételek mellett rendezzük.

Szakértelem
Minden szerelő kollégánk rendelkezik az összes szükséges dokumentummal a problémák megoldásához, így biztos lehet abban, hogy szakszerű megoldást fognak nyújtani a kollégák.

Elérhetőség
A nap minden percében elérhető az ügyfélszolgálatunk, ahol bejelentheti, problémáit legyen szó vízszerelésről vagy dugulás elhárításról.

Tanácsadás
Abban az esetben, ha csak kérdését szeretné feltenni, akkor is számíthat ránk. Ingyenes tanácsadás keretében minden kérdését szívesen megválaszoljuk.

Budakalász a Szentendrei kistérségben található Pest megyében. Budapest közvetlen szomszédja Budakalász, Dunakeszivel együtt úgy is ismerik a két várost, mint a Dunakanyar kapuja.
Az alábbi városok szomszédjai: Szentendre, Pomáz, Csobánka, Pilisborosjenő és Üröm.

Teljes népessége meghaladja a 10500 főt, melyhez 687 fő / km2 népsűrűség társul, Budakalász területe összesen 15 km2-en terül el.

Budakalász földhivatali statisztikája szerint a lakások száma majdnem eléri a 4000-et.

Budakalász területén található ingatlanok 85%-a kertes ingatlan, míg a maradék 15%-a társas illetve panellakásokból tevődik össze.

Dugulások Budakalász városban

Duguláselhárítással foglalkozó szakemberek elmondása szerint a legtöbb dugulás a konyhai fronton jelentkezett, azaz az esetek több mint 70%-ban.
A fürdőszobai fronton is számos dugulás jelentkezett, ez az esetek mintegy 17%-át adta a szakembereknek.
A fennmaradó 13%-ban a fővezetékben történt dugulás.

budakalasz dugulasok eloszlasa

Mi váltja ki a konyhai dugulásokat Budakalász városban?

Budakalász esetében sincs másképp, mint a többi város esetében, azaz a konyhai dugulásokért legfőképpen az ingatlantulajdonos felel.
Legtöbb esetben nem használnak megfelelő lefolyószűrőt, így annak nélkülözése végett az ételmaradék könnyedén a lefolyóba jut.
Továbbá az elzsírosodás is sok esetben előfordul, de mindkét esetben a csőgörénnyel való tisztítás ad célravezető eredményt.

Megfelelő lefolyószűrő használata mellett a dugulás kialakulásának esélye jóval kisebb mintha nem használna szűrőt.

Mi váltja ki a fővezeték dugulását Budakalász városban?

A fővezetékben történő dugulásnak az oka több forrásból származhat és sajnos két módszer létezik az ilyen típusú dugulás megszüntetésére.

A fővezeték dugulásának forrása szinte minden helyiségből indulhat ahol található vizesblokk vagy lefolyócső.

A tisztítása azonban csak kétféleképpen lehetséges:

Első esetben megvizsgáljuk az ingatlant, hogy az rendelkezik-e tisztító nyílással. Abban az esetben, ha van tisztítónyílás, akkor csőgörényes technológiával pillanatok alatt tisztíthatóvá válik a fővezeték.

Második esetben nincs tisztítónyílás a csatornarendszerhez, így a fővezeték csak a toalett felszedése után tisztítható meg.

Mi váltja ki a fürdőszobai dugulásokat Budakalász városban?

A fürdőszobában történő dugulások nagy része a lefolyóba jutó haj és szőrszálak miatt következik be, melynek tisztítása csőgörényes technológiával lehetséges.

Ezeknek az eseteknek egy nagy része elkerülhető lenne, ha megfelelő lefolyószűrőt alkalmaznának az ingatlan tulajdonosok.